2017-2018 AKADEMİK YILI KAYIT TARİHİ HAKKINDA DUYURU

Sevgili Öğrenciler;

Öncelikle Üniversitemizi seçtiğinizden dolayı teşekkür eder, yeni eğitim öğretim yılının hepinize başarı ve mutluluk getirmesini temenni ederiz.

İlk kayıtta aşağıdaki hususlara dikkat etmeniz gerekiyor.

Kayıtlarımız Farabi ofisinde, 05 Eylül-18 Eylül 2017 tarihleri arasında yapılacaktır. Sizden bir belge istemiyoruz. Öğrencinin bizzat gelmesi zorunludur.

Kimlik bilgilerize göre ilk şifre oluşturulacak ve öğrenci numaralarınız verilecektir.

Ders kayıt işlemlerinizi (Marmara Üniversitesi Akademik Takvimi İnceleyiniz)Web anasayfamızda yer alan Ders Kayıt İşlemi dosyasına bakarak yapabilirsiniz. Ayrıca konuyla ilgili ofisimizde de bilgi verilecektir.

Öğrenim Protokolünde değişiklik olması durumunda; öğrenci numaranızla BYS'ye girip 25 Eylül-29 Eylül 2017 tarihleri arasında Ekle-Sil işlemini yapmayı unutmayınız. Marmara Üniversitesi Akademik Takviminde bu tarihleri inceleyiniz.

Ayrıca 13 Ekim 2017 tarihine kadar Ekle-Sil Belgesini bilgisayar ortamında (üç nusha) düzenleyerek kendi imzanızı da attıktan sonra, bölümünüzdeki Farabi Bölüm Koordinatörüne imzalatıp Farabi ofisimize Güz+Bahar Protokolünüz ile birlikte teslim etmeniz gerekmektedir.

Bu süreçte sorununuz olduğu takdirde muhakkak ofisimizle iletişime geçiniz.

İletişim:

Marmara Üniversitesi

Farabi Kurum Koordinatörlüğü

Fen Edebiyat Fakültesi, A/Blok, Bodrum Kat, No:B014

Tel:0216 347 88 35

E-Posta: farabi@marmara.edu.tr

Farabi Web: http://farabi.edu.tr/

Bu sayfa Farabi Koordinatörlüğü tarafından en son 21.09.2017 11:14:52 tarihinde güncellenmiştir.