Gelen Öğrenci "KAYIT TARİHİ" Hakkında

Sevgili Öğrenciler;

Öncelikle üniversitemizi seçtiğinizden dolayı teşekkür eder, Yeni Öğretim Yılının hepinize başarı ve mutluluk getirmesini temenni ederiz.

İlk kayıtla ilgili aşağıdaki hususlara dikkaet etmeniz gerekiyor.

Kayıtlarımız Farabi Ofisimizde, 3 Eylül/7 Eylül 2018 tarihleri arasında yapılacaktır. Sizden bir belge istemiyoruz. Öğrencinin kendi gelmesi zorunludur.

Kimlik bilgilerinize dayanarak ilk şifre oluşturulacak ve öğrenci numaralarınız verilecektir.

Ders Kayıt işlemlerinizi  " dosya.marmara.edu.tr/farabi/3_ogrenci/9_ders_kayıt_islemi/ders_kayit_islemi.pdf  " adresinde linkteki dosyayı açıp, takip ederek yapabilirsiniz. Ayrıca ofisimizde de konuyla ilgili bilgi verilecektir.

Öğrenim Protokolünde değişiklik olması durumunda öğrenci numaranızla BYS' nize girip, "24 Eylül/28 Eylül 2018" tarihleri arasında "Ekle-Sil" işlemini yapmayı unutmayınız. (Marmara Üniversitesi Akademik Takvimi inceleyiniz).

Ekle-Sil Belgesini en geç "9 Ekim 2018" tarihine kadar 3 nüsha düzenleyerek kendi imzanız ve bölümünüzde ki Farabi Bölüm Koordinatörünüze (Danışman hocanız olmayacak) imzalatıp ofisimize teslim etmeniz gerekmektedir.

Bu süreçte sorununuz olduğu takdirde muhakkak ofisimiz ile iletişime geçiniz.

İletişim;

Marmara Üniversitesi Farabi Kurum Koordinatörlüğü

Göztepe Kampüsü, Fen Edebiyat Fakültesi, A/Blok, Bodrum Kat, B014 Nolu oda.

Tel      : 0216 347 88 35

E-Mail : farabi@marmara.edu.tr

Bu sayfa Farabi Koordinatörlüğü tarafından en son 19.07.2018 09:11:59 tarihinde güncellenmiştir.