Gelen Öğrenci "KAYIT TARİHİ" Hk.

Sevgili Öğrenciler;

Öncelikle üniversitemizi seçtiğinizden dolayı teşekkür eder, yeni öğretim yılının hepinize başarı ve mutlulluk getirmesini temenni ederiz.

İlk kayıtla ilgili aşağıdaki hususlara dikkat etmeniz gerekiyor.

Kayıtlarımız Farabi Ofisimizde, "9 Eylül/18 Eylül 2019" tarihleri arasında yapılacaktır. Sizden bir belge istemiyoruz. Öğrencinin kendi gelmesi zorunludur.

Kimlik bilgilerinize dayanarak ilk şifreniz oluşturulacak ve öğrenci numaranız verilecektir.

Dersler "23 Eylül 2019" tarihinde başlayacaktır.

Ders kayıt işlemlerinizi "dosya.marmara.edu.tr/farabi/3_ogrenci/9_ders_kayıt_islemi/ders_kayit_islemi.pdf" adresinde linkteki dosyayı açıp, takip ederek yapabilirsiniz. Ayrıca ofisimizde de konuyla ilgili bilgi verilecektir.

Öğrenim Protokolünüzde değişiklik olması durumunda öğrenci numaranızla BYS'nize girip, "14 Ekim/18 Ekim 2019" tarihleri arasında "Ders Ekle Çıkarma" işlemini yapmayı unutmayınız (Marmara Üniversitesi Akademik Takvimi inceleyiniz).

"Ders Ekle Çıkar" yaptıysanız eğer "Ekle Sil Belgesi" hazırlayacaksınız (kendi üniversitenizin farabi web sayfasında bu belge vardır). Ekle Sil Belgesi 3 nüsha olacaktır (kendi imzanızı atmayı unutmayın). Kayıda geldiğinizde size vereceğimiz Güz+Bahar Öğrenim Protoklünüzle birlikte Ekle Sil Belgenizi Marmara Üniversitesi Farabi Bölüm Koordinatörünüze (danışman hocanız olmayacak) tüm evraklarınızı imzalatarak en geç "25 Ekim 2019" tarihine kadar teslim etmeniz gerekmektedir.

Bu süreçte sorununuz olduğu takdirde muhakkak ofisimizle iletişime geçiniz.

Hepinize  kolaylıklar dileriz.

İletişim;