GELEN ÖĞRENCİLERİN BAHAR DÖNEMİ KAYITLARI HK.

Marmara Üniversitesi akademik takvimine göre ÖBYS sisteminize girerek Bahar Dönemi derslerinizi "Bahar Protokolü"nüze bakarak yapmanız gerekmektedir.Bahar Dönemi Protokolünüzdeki derslerinizi bilmiyorsanız  bir nüshasını ofisimizden alabilirsiniz.

Sadece GÜZ Dönemi Protokolü olan öğrencilerin yeniden BAHAR Dönemi Protokolü hazırlamaları gerekmektedir. Bu evraklar bilgisayar ortamında hazırlanacaktır.( 3 nüsha çıktı alarak Bölüm Koordinatörünüze (danışmana değil) imzalatacaksınız)

GÜZ +BAHAR Dönemi Protokölü olan öğrenciler ise,  derslerinde değişiklik olduğu taktirde Bahar Dönemi kayıt tarihi kesinleştikten sonra Bahar Dönemi EKLE - SİL Belgesi düzenleyeceklerdir. Bu evraklar bilgisayar ortamında hazırlanacaktır. ( 3 nüsha  çıktı alarak Bölüm Koordinatörünüze ( danışmana değil ) imzalatacaksınız)

BAHAR PROTOKOLÜ ve Bahar EKLE-SİL Belgesi düzenleyecek olan öğrenciler belgelerini en geç  2 Mart 2018 tarihine kadar  koordinatörlüğümüze teslim etmesi önemle duyurulur.

Bu sayfa Farabi Koordinatörlüğü tarafından en son 28.12.2017 13:36:09 tarihinde güncellenmiştir.