ÖĞRENCİ KARTLARINA BAKİYE YÜKLENMESİ HAKKINDA

Farabi Öğrencileri, Öğrenci kartlarına bakiye yüklemesi yapmak için şunları uygulamalıdır;

1-) Kart makineye takılmayacak ve kartsız işlem menüsünden işlem yapılacaktır.

2-) Yükleme esnasında sistem kart numarasını sorduğunda kart üzerinde yazan numaranın başına "0" rakamı ilave edilecektir.

3-) Bakiye yüklemesi sona erdiğinde yemekhane girişinde bulunan pos cihazına kart tutularak "güncelleme" işlemi yapılacaktır.

Yukarı anılan işlemler yapıldıktan sonra karta bakiye yüklenmesi işlemi tamamlanmış olacaktır.

"Güncelleme" işlemi yapılmaması durumunda yemekhane turnikesinin daha yüksek ücret kesmesi veya "kartın kullanım süresi dolmuştur" hatası gibi sorunlar ortaya çıkmaktadır.

Bu tür sorunlarla  karşılaşmamak için bakiye yüklemesi yapıldıktan sonra mutlaka yemekhane girişlerinde bulunan POS cihazlarının ilgili bölümünün üzerine kart tutularak güncelleme işlemi yapılması gerekmektedir.

Bu sayfa Farabi Koordinatörlüğü tarafından en son 27.09.2017 10:44:41 tarihinde güncellenmiştir.