YENİ KAMPÜS KART, BAHAR DÖNEMİ KAYITLARI VE TRASKRİPT TESLİMİ HK.

GELEN ÖĞRENCİ YENİ KAMPÜS KARTLARININ TESLİMİ YAPILACAKTIR.

GELEN ÖĞRENCİ'lerin yeni kampüs kartları Göztepe Kampüsü, İşletme Fakültesi   Arka Blokta (C Bloğun sağında kalıyor) teslim edilecektir.

Doldurulması gereken bir form ( oradan alacaksınız) ve 1 adet nüfus cüzdan fotokolpisi ile gidilmesi gerekmektedir.

Gittiğinizde kendi Fakülteniz bölümüne GİTMEDEN "FARABİ" öğrencisi olduğunuzu belirtin ve sıraya girmeden yetkili kişiyle işleminizi tamamlayın.

Gitmeden önce BYS nize girip; iletişim bilgilerinizi, mail adresininizi ve fotoğrafınızı güncelleyin (Fotoğrafınız varsa eğer tam olarak göründüğüne dikkat edin). Bilginize.

BAHAR DÖNEMİ KAYITLARI HAKKINDA

Marmara Üniversitesi akademik takvimine göre ÖBYS sisteminize girerek Bahar Dönemi derslerinizi "Bahar Protokolü"nüze bakarak yapmanız gerekmektedir.Bahar Dönemi Protokolünüzdeki derslerinizi bilmiyorsanız  bir nüshasını ofisimizden alabilirsiniz.

Sadece GÜZ Dönemi Protokolü olan öğrencilerin yeniden BAHAR Dönemi Protokolü hazırlamaları gerekmektedir. Bu evraklar bilgisayar ortamında hazırlanacaktır. 3 nüsha çıktı alarak Bölüm Koordinatörünüze (danışmana değil) imzalatacaksınız.

Derslerinde değişiklik olduğu taktirde Bahar Dönemi kayıt tarihi kesinleştikten sonra Bahar Dönemi EKLE - SİL Belgesi düzenleyeceklerdir. Bu evraklar bilgisayar ortamında hazırlanacaktır.  3 nüsha  çıktı alarak Bölüm Koordinatörünüze ( danışmana değil ) imzalatacaksınız.

"Bahar Protokolü ve Bahar Ekle-Sil Belgesi" düzenleyecek olan öğrenciler belgelerini en geç  1 Mart 2019 tarihine kadar  koordinatörlüğümüze teslim etmesi önemle duyurulur.

GÜZ DÖNEMİ TRANSKRİPT TESLİMİ HAKKINDA.

Güz Dönemi transkriptlerinin en geç 28 Ocak 2019 tarihine kadar Farabi Ofisimize teslim edilmesi gerekmektedir.Gelen öğrencilere önemle duyurulur.

Bu sayfa Farabi Koordinatörlüğü tarafından en son 18.02.2019 14:12:11 tarihinde güncellenmiştir.