PUKÖ (Planla, Uygula, Kontrol Et ve Önlem Al)

Planlama
Yükseköğretim kurulu yönetmeliğine ve mevzuata yönelik sürece göre; Üniversiteler arasında protokol imzalamak, süresi biten anlaşmaları yenilemek, akademik ve idari birimler ile birlikte ilgili bölüm koordinatörlüklerle iş birliği yapmak, eğitim takvimine uymak, öğrenci kontenjanlarını birimlerden istemek, kontenjanları ilan etmek, öğrenci başvurularını almak ve puan ve kontenjana göre öğrenci kabullerine onay vermek, YÖK Başkanlığının Farabi mali esas ve usuller gereği giden öğrencilere burs ödemek, gelen öğrencilere eğitim öğretim sonunda katılım belgesi hazırlamak.

Uygulama
Planlanan süreçler, Üniversitemiz akademik ve idari birimler ile birlikte ilgili koordinatörlüklerle iş birliği yapmak, protokol imzalanan üniversitelerle iletişim sürecini yönetmek suretiyle YÖK Başkanlığının yürürlükteki mevzuata uygun olarak uygulanmaktadır.

Kontrol
Anket uygulaması ile öğrenci memnuniyetinin ölçülmesi suretiyle yapılan değerlendirmelerle yürütülen iş ve işlemlerin kontrolü yapılmaktadır.

Önlem
Yapılan değerlendirmeler sonucunda iyileştirmeye açık alanların tespit edilmesi durumunda mevzuata uygun gerekli tedbirlerin alınmasına çalışılmaktadır.

Bu sayfa Farabi Koordinatörlüğü tarafından en son 21.12.2023 03:45:19 tarihinde güncellenmiştir.