2019/2020 Gelen Öğrencilerin Dikkatine.

Duyuru 1-

Marmara Üniversitesi Akademik Takvime göre ÖBYS sisteminize girerek Bahar Dönemi derslerinizi "Bahar Protokolü"nüze bakarak yapmanız gerekmektedir.

Sadece Güz Dönemi Protokolü olan öğrencilerin yeniden Bahar Dönemi Protokolü hazırlamaları gerekmektedir. Bu Evraklar bilgisayar ortamında hazırlanacaktır. Üç nüsha çıktı alarak Bölüm Koordinatörünüze  imzalatacaksınız (danışman hocanıza değil).

Derslerinizde değişiklik olduğu takdirde Bahar Dönemi kayıt tarihi kesinleştikten sonra Bahar Dönemi EKLE-SİL Belgesi düzenleyeceklerdir. Bu evrakları bilgisayar ortamında hazırlanacaktır. Üç nüsha çıktı alarak Bölüm Koordinatörünüze imzalatacaksınız (danışman hocanıza değil).

Duyuru 2-

Güz Dönemine ait iki adet ıslak imzalı transkript. (bölüm öğrenci işlerinizden alacaksınız)

"Bahar Protokolü/Bahar Ekle Sil Belgesi ve iki adet Transkriptin Koordinatörlüğümüze teslim tarihi 6 Mart 2020'dir."

Duyuruyla ilgili sorularınızı ofisimize arayarak yada maille sorabilirsiniz.

Tel       : 0216 347 88 35

E-Posta: farabi@marmara.edu.tr